• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Badkamer renovatie

Badkamer renoveren door PDS Onderhoud

Is de badkamer aan renovatie toe? Schakel de specialist in van PDS Onderhoud voor een snelle en vakkundige badkamerrenovatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Heb je al specifieke wensen voor de badkamer of heb je nog geen idee van hoe de badkamer eruit moet gaan zien? De vakmensen van PDS Onderhoud helpen je graag met de renovatie en de inrichting. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het plaatsen als renoveren van badkamers. Kun je niet wachten om een badkamerrenovatie te laten uitvoeren? Neem dan nu direct contact met ons op!

Badkamer renoveren en tegelen

Weet je nog niet precies hoe jouw badkamer na de renovatie eruit moet gaan zien? Dan kunnen wij je prima helpen. Dankzij onze ruime ervaring in badkamers renoveren, weten wij veel over het gebruik en de indeling van de (soms kleine) ruimte die er beschikbaar is. Wij weten ook de ruimtes optimaal in te delen en kunnen je daarin uitgebreid adviseren. Ook het tegelwerk van jouw gerenoveerde badkamer kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn namelijk ook heel goed thuis in het leggen van tegelvloeren en het plaatsen van wandtegels in vele marmer- en natuursteensoorten.

Badkamermeubilair plaatsen

Naast de badkamerrenovatie kunnen wij ook jouw badkamermeubilair vernieuwen en/of jouw badkamer voorzien van nieuw meubilair. Zo kunnen wij waterdichte badkamermeubels monteren. Maar ook de elektriciteit en eventuele vloerverwarming kunnen wij daarbij meenemen.

Voordelige badkamer renovatie

Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, als je de badkamer laat renoveren, ben je veel goedkoper uit dan wanneer je een compleet nieuwe badkamer laat plaatsen. Wij kunnen het gehele traject tegen een zeer aantrekkelijk tarief voor je verzorgen. Wil je meer weten over de kosten van badkamerrenovatie? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Waarom PDS Onderhoud voor badkamer renovatie?

Als je door PDS Onderhoud de badkamer laat renoveren, weet je zeker dat je kunt vertrouwen op het volgende:

  • Vakwerk door vakmensen
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
  • Zeer ruime ervaring in badkamers renoveren
  • Korte en duidelijke communicatielijnen

Neem contact met ons op voor badkamer renovatie

Wil jij ook genieten van een prachtige badkamer? Schakel dan de professionals van PDS Onderhoud in voor vakkundige badkamer renovatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via 06-57 14 83 83 of mail ons op info@pds-onderhoud.nl.