• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Kasten monteren

Kasten montage door PDS Onderhoud

Wil je nieuwe kasten laten monteren? Bel dan de vakmensen van PDS Onderhoud voor vakkundige kasten montage van vele merken, waaronder ook de kasten van IKEA. Heb je al nieuwe kasten in huis die je wilt laten monteren? Of heb je nieuwe kasten op het oog en zoek je een specialist voor de kasten montage? Wij doen het graag voor je. Laat je kasten dus in elkaar zetten door een vakman. Onze monteurs plaatsen de kasten vakkundig en snel. Of het nu gaat om schuifdeurkasten, inloopkasten, hoekkasten, keukenkasten of kasten onder een schuin dak. Kasten monteren is ons dagelijks werk. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het monteren van kasten.

Kosten van kasten montage?

Wat de kasten montage kosten zijn, hangt sterk af van wat er allemaal moet gebeuren. Kunnen de kasten direct geplaatst worden of is er ander en extra werk nodig, voordat het kasten in elkaar zetten kan beginnen? Denk daarbij aan tegelwerk of elektriciteit aanleggen? Ook dat kun je naast de kasten montage gerust aan ons overlaten.

Kasten montage door vakmensen

Heb je te weinig tijd of ervaring om je meubels zelf te monteren? Laat je kast in elkaar zetten door de vakmensen van PDS Onderhoud. Wij weten hoe we dat snel en vakkundig moeten doen. Dat geeft jou de tijd en ruimte om je op de inrichting van het huis te richten bijvoorbeeld. Wij zijn gespecialiseerd in meubel montage en installatie op locatie en werken hiervoor op afspraak. Onze mensen hebben ruime ervaring in meubel montage en beschikken daarvoor uiteraard over alle professionele gereedschappen voor elke montage klus. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

IKEA kast monteren

Heb je nieuwe IKEA kasten gekocht en wil je die laten monteren? Dat is logisch, want veel mensen hebben daar moeite mee. Bovendien kost het best veel tijd. Waarom is dat? Alles wordt los geleverd en moet apart in elkaar worden gezet. Het zijn allemaal standaard afmetingen in plaats van maatwerk, waardoor de kasten montage op sommige plekken in huis meer tijd kan kosten. Wij draaien onze hand niet om voor de soms lastige IKEA kasten montage.

Waarom kasten montage door PDS Onderhoud?

Als je kasten monteren overlaat aan PDS Onderhoud, dan kun je vertrouwen op:

  • Vakwerk door vakmensen
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
  • Zeer ruime ervaring in kasten monteren
  • Korte en duidelijke communicatielijnen

Neem direct contact met ons op

Laat jij ook liever je kasten monteren door vakmensen die dat snel voor je kunnen doen? Schakel dan de professionals van PDS Onderhoud in. Neem daarvoor contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-57 14 83 83 of mail ons op info@pds-onderhoud.nl.