• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Tuin aanleggen

Laat een nieuwe tuin aanleggen door PDS Onderhoud

Laat een nieuwe tuin aanleggen waarvan je nog jarenlang kunt genieten. Professionele tuinaanleg is één van de specialiteiten van de vakmensen van PDS Onderhoud. Al vele jaren lang weten mensen ons te vinden voor het laten aanleggen van hun tuin. Wil jij ook graag dat de tuin als visitekaartje van jouw huis fungeert? Laat ons dan jouw voortuin aanleggen, zodat deze de blikvanger van jouw huis wordt. Een mooie aangelegde tuin is een fantastische plek om lekker veel vrije uurtjes door te brengen. Benieuwd naar de kosten van een tuin aanleggen? Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met ons voor een adviesgesprek bij je thuis.

Hoe een nieuwe tuin aanleggen?

Voordat we een nieuwe tuin aanleggen, is het uiteraard verstandig om samen met jou eerst een tuinontwerp te maken op basis van een adviesgesprek. Wij stemmen dan jouw wensen af op onze kennis en ervaring en maken daarmee een concept voor een tuinontwerp. Dit concept tuinontwerp leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring aan je voor, voordat we aan de slag gaan met een nieuw tuin aanleggen.

Kosten voor tuin aanleggen

De kosten van een nieuwe tuin aanleggen zijn niet op voorhand te benoemen. Die hangen natuurlijk helemaal af van de omvang van de tuin, jouw wensen en het beschikbare budget. Wil je bij benadering vooraf weten wat de kosten voor een tuin aanleggen zijn? Dan is het handig als we bij je langskomen voor een adviesgesprek, waarbij we de huidige tuin eerste kunnen bekijken. Pas dan kunnen wij een goede inschatting van de kosten maken.

Waarom PDS Onderhoud voor een tuin aanleggen?

Als je door PDS Onderhoud een nieuwe tuin laat aanleggen, weet je zeker dat je kunt vertrouwen op

  • Vakwerk door vakmensen
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
  • Zeer ruime ervaring in tuinen aanleggen
  • Korte en duidelijke communicatielijnen

Neem contact met ons op voor tuinaanleg

Wil jij ook genieten van een prachtig nieuwe tuin bij jouw woning of bedrijf? Schakel dan de professionals van PDS Onderhoud in voor vakkundige tuinaanleg. Wij denken graag mee over het tuinontwerp en de uiteindelijke aanleg van de tuin. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via 06-57 14 83 83 of mail ons op info@pds-onderhoud.nl.