• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Meubel monteren

Meubel montage door PDS Onderhoud

Wil je nieuwe meubels monteren? Bel dan de vakmensen van PDS Onderhoud. Wij zorgen voor vakkundige meubel montage van vrijwel alle meubelmerken, waaronder ook meubels van IKEA. Heb je nieuwe meubels gekocht en wil je die thuis laten monteren? Of heb je jouw nieuwe meubels al op het oog en zoek je een specialist voor meubel montage, zodra je ze in huis hebt? Een meubel in elkaar zetten doen wij graag voor je. Onze monteurs plaatsen de meubels vakkundig en snel. Of het nu gaat om kasten, tafels, bedden, stoelen en wat er verder allemaal tot jouw meubels behoort; meubels monteren is ons dagelijks werk. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Kosten van meubel montage?

Wat de kosten voor meubel montage zijn, is afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Kunnen de meubels direct geplaatst worden of moet er eerst nog wat opknapwerk gebeuren in huis voordat we een meubel in elkaar zetten? Denk daarbij aan tegelwerk of elektriciteit aanleggen? Dat is geen probleem, want die werkzaamheden kun je ook gerust aan ons overlaten.

Kasten montage door vakmensen

Heb je te weinig tijd of ervaring om zelf de meubels te monteren? De monteurs van PDS Onderhoud kunnen elk meubel in elkaar zetten voor je. Laat een kast in elkaar zetten door de vakmensen van PDS Onderhoud. Wij weten hoe dat snel en vakkundig gedaan moet worden. Zo kun jij je ondertussen richten op andere zaken in huis die je aandacht verdienen. Wij zijn gespecialiseerd in de montage en installatie van meubels op locatie en werken op afspraak. Onze mensen hebben ruime ervaring in kasten montage en beschikken over professionele gereedschappen om elke montage klus te klaren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

IKEA meubels monteren

Heb je IKEA meubels gekocht en wil je de montage graag aan anderen overlaten? Je bent de enige niet; veel mensen hebben daar moeite mee. Bovendien kost het voor velen best veel tijd. Dat komt uiteraard doordat elk onderdeel los geleverd wordt en apart in elkaar moet worden gezet. Daar komt bij dat meubels van IKEA allemaal in standaard afmetingen zijn gemaakt. Daar zit geen maatwerk bij. Daarom kan IKEA meubel montage wat meer voeten in aarde hebben. Wij draaien er onze hand niet voor om.

Waarom meubel montage door PDS Onderhoud?

Als je meubels monteren overlaat aan PDS Onderhoud, dan kun je vertrouwen op:

  • Vakwerk door vakmensen
  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
  • Zeer ruime ervaring in meubels monteren
  • Korte en duidelijke communicatielijnen

Neem direct contact met ons op

Laat jij ook liever jouw meubels monteren door vakmensen die dat snel voor je kunnen doen? Schakel dan de professionals van PDS Onderhoud in. Neem daarvoor contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-57 14 83 83 of mail ons op info@pds-onderhoud.nl.