• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Almere-Haven

Dé allround klusjesman in Almere-Haven

Heb je een vakkundig en voordelig klusbedrijf in Almere-Haven nodig? PDS Onderhoud is het klusbedrijf bij jou in de buurt dat met veel plezier en toewijding de verbouwing of renovatie van jouw woning of kantoorpand voor je uitvoert. En buiten de woning zijn we ook actief. Ofwel: wil je jouw tuin laten opknappen of wil je een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Ook een tuin aanleggen is iets waar wij als echte klusjesmannen onze hand niet voor omdraaien. Wat kunnen wij bijvoorbeeld allemaal voor je doen? Wat dacht je van een badkamer- of keukenrenovatie. Is er nieuwe elektriciteit in het pand nodig? Het aanleggen en installeren van elektriciteit en een stoppenkast is een fluitje van een cent voor ons. Moeten er nieuwe meubels in elkaar gezet worden? Ook dat doen we graag voor je. Kortom: wij zijn echt een allround klusbedrijf dat in Almere-Haven veel voorkomende verbouwingen voor je uitvoert. Meer weten? Bel ons direct voor het opstellen van een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom kiezen voor ons klusbedrijf in Almere-Haven?

Waarom schakel je PDS Onderhoud in als klusbedrijf in Almere-Haven voor al de klussen in en rond jouw woning of bedrijfspand? Je weet dan zeker dat de verbouwing of renovatie wordt uitgevoerd door een allround klusjesman in Almere-Haven met veel verstand van zaken. Wij werken al vele jaren met veel plezier en naar grote tevredenheid aan opdrachten en projecten van onze grote klantenkring. Ook zij kiezen voor onze uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Ons streven, en onze kracht, is altijd om een verbouwing of renovatie voor iedereen overzichtelijk te maken en te houden. Daarom heb je bij de klussen die we voor je uitvoeren te maken met één klusjesman die ook jouw contactpersoon is, uiteraard. Want met korte lijnen bevorderen we goede communicatie en heldere afspraken. Daar heeft iedereen baat bij. Wij regelen bij elk project graag alles voor je: van advies tot realisatie. Wil je meer weten over ons klusbedrijf in Almere-Haven? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze klusjesman inschakelen

Onze klusjesman in Almere-Haven verzorgt vele klussen voor zowel bedrijven als particulieren. Om te ontdekken wat we als klusbedrijf allemaal voor je kunnen doen, hebben we hieronder een aantal van de meest door ons uitgevoerde werkzaamheden voor je opgesomd. Schakel ons vakkundige klusbedrijf met zeer handige en oplossingsgerichte klusjesmannen in voor bijvoorbeeld:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Aanleggen van tuinen

Wil je andere klussen laten uitvoeren? Laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Als allround klusbedrijf in Almere-Haven zijn ons klusjesmannen uiteraard van zeer vele markten thuis. Wat allemaal? Dat is op deze pagina te veel om te benoemen. Het loont dus altijd om even met ons in contact te treden om te informeren of je de klus die bij je gedaan moet worden voordelig aan ons kunt overlaten. Wij doen het graag voor je! Neem dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.