• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Almere-Poort

Dé allround klusjesman in Almere-Poort

Zoek je een vakkundig en voordelig klusbedrijf in Almere-Poort? PDS Onderhoud is het klusbedrijf in de buurt aan wie je een verbouwing in een woning of kantoorpand met een gerust hart kunt overlaten. Heeft ook jouw tuin een opknapbeurt nodig of wil je een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Tuinaanleg is ook een specialiteit van onze klusjesman! Wat doen wij bijvoorbeeld allemaal voor je? Denk aan een badkamer- of keukenrenovatie of het aanleggen en installeren van elektriciteit en stoppenkasten. En als er nieuwe meubels in elkaar gezet moeten worden, verzorgen wij ook meubelmontage. Kortom: alle verbeteringen die nodig zijn voor jouw woning of bedrijf verzorgen wij als klusbedrijf in Almere-Poort met veel plezier en vakmanschap voor je. Bel ons direct voor het opstellen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Voordelen van ons klusbedrijf in Almere-Poort

Wie kiest voor het laten uitvoeren van klussen in de woning of het bedrijf door PDS Onderhoud, weet zeker dat de verbouwing of renovatie wordt uitgevoerd door een op-en-top klusjesman in Almere-Poort. Wij hebben verstand van zaken in vele klussen en werken al vele jaren met veel plezier en naar grote tevredenheid voor onze klanten. Wij zijn een klusbedrijf in Almere-Poort dat meer biedt dan uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Daar kun je van op aan. Ons streven, en onze kracht, is om een verbouwing of renovatie altijd voor iedereen overzichtelijk te maken en te houden. Bij elke klus die we uitvoeren, kun je de werkzaamheden altijd bespreken met één vast aanspreekpunt: je hebt dus te maken met één klusjesman voor de hele opdracht. Want iedereen weet: korte lijnen bevorderen goede communicatie en heldere afspraken. In elk project regelen wij graag alles voor je, van advies tot realisatie. Meer weten over ons klusbedrijf in Almere-Poort? Neem dan gerust contact met ons op!

Ons klusjesman inschakelen

Onze klusjesman in Almere-Poort verzorgt vele klussen voor zowel bedrijven als particulieren. Om inzichtelijk te maken wat wij als klusbedrijf voor je kunnen doen, hebben we hieronder een greep van onze veel voorkomende werkzaamheden voor je op een rijtje gezet. Je kunt ons vakkundige en handige klusbedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Tuinen aanleggen
  • Kunnen we andere klussen voor je doen? Bel ons!

Meer informatie? Neem direct contact op!

Als klusbedrijf in Almere-Poort zijn wij uiteraard van zeer vele markten thuis. Wat dat allemaal is, is op deze pagina te veel om te benoemen. Het loont dus altijd om even met ons in contact te treden om te informeren of je de klus die bij je gedaan moet worden voordelig aan ons kunt overlaten. Wij doen het graag voor je! Neem dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.