• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Almere

Jouw klusjesman in de buurt!

Ben je op zoek naar een vakkundig klusbedrijf in Almere? PDS Onderhoud is het allround klusbedrijf waarmee je jouw hele woning of kantoorpand onder handen kunt laten nemen. En alsof dat niet genoeg is: wij kunnen ook de tuin voor je aanleggen. Is dat allround of niet? Wij zijn jouw klusjesman die de badkamerrenovatie verzorgt, die de elektriciteit aanlegt en die de meubels voor je monteert. Kortom: alles wat er aan jouw woning of bedrijf verbeterd kan worden, kun je overlaten aan de vakmensen van PDS Onderhoud. Bel ons direct voor het opstellen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Voordelen van klusbedrijf PDS Onderhoud

Als je ervoor kiest om klussen te laten doen door PDS Onderhoud, dan kies je voor een op-en-top klusjesman in Almere. Wij hebben verstand van zaken in vele klussen en hebben veel ervaring in ons werk bij zowel particulieren als bedrijven. Als klusbedrijf in Almere bieden wij een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is om een verbouwing of renovatie overzichtelijk te maken en te houden. Voor elke klus die we doen, zorgen we voor één klusjesman als vast aanspreekpunt waarmee je alle afspraken kunt maken. Korte lijnen zorgen namelijk voor goede communicatie en heldere afspraken. Wij regelen graag alles voor je, van advies tot realisatie. Meer weten over ons klusbedrijf in Almere? Neem dan gerust contact met ons op!

Klusjesman in Almere voor de volgende klussen

Als allround klusbedrijf in Almere verzorgen wij vele klussen voor zowel bedrijven als particulieren. Om inzichtelijk te maken wat wij als klusbedrijf voor je kunnen betekenen, hebben we een aantal van onze diensten op een rijtje gezet. Schakel onze vakkundige en handige klusjesman in voor onder andere:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Tuinen aanleggen
  • Kunnen we andere klussen voor je doen? Bel ons!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als allround klusbedrijf in Almere zijn wij uiteraard van zeer vele markten thuis Dat is eigenlijk te veel om op te noemen. Het loont dus altijd om even contact met ons op te nemen om te informeren of je de klus die bij je gedaan moet worden voordelig aan ons kunt overlaten. Neem daarvoor dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.