• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Blaricum

Allround klusjesman in Blaricum

Kun je voor de renovatie of verbouwing op kantoor wel een klusjesman in Blaricum gebruiken? Kies dan voor de handige klus specialisten van PDS Onderhoud. Wij zijn het klusbedrijf in Blaricum met de beste en voordeligste klusjesmannen in huis. Wij worden ingeschakeld voor kleine en grote verbouwingen of renovaties in woningen en bedrijven. De meeste mensen denken bij het inhuren van een klusjesman in Blaricum aan het laten renoveren van een badkamer of een keuken en werkzaamheden als elektricien. Bijvoorbeeld elektriciteit aanleggen en het vernieuwen en installeren van allerlei stroomvoorzieningen en stoppenkasten plaatsen. Maar bel ons ook gerust voor meubelmontage of voor professionele tuinaanleg. Kortom: voor klussen in huis of kantoor zijn wij altijd voor je beschikbaar. Bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom ons klusbedrijf in Blaricum inschakelen?

De beste klusjesman in Blaricum vind je bij PDS Onderhoud. Wij het zijn het aangewezen klusbedrijf voor een zorgvuldig uitgevoerde badkamer verbouwing, keukenrenovatie of meubelmontage. Wij zorgen altijd voor vakwerk! Dat is het voordeel van het inhuren van ervaren vakmensen. En dat is ook waarom mensen voor ons kiezen: zij willen allemaal goede service en uitstekende kwaliteit. Bij al onze klussen houden wij voor alle betrokkenen het project overzichtelijk, of dat nu een verbouwing, renovatie of het aanleggen van een tuin is. Daarom heb je altijd contact met één vaste klusjesman in Blaricum. Heldere communicatie en afspraken is waar wij van houden. Over communicatie gesproken: mogen wij je verder informeren over ons klusbedrijf in Blaricum? Bel of mail ons gerust!

Wat doet de klusjesman in Blaricum?

De klusjesman in Blaricum werkt in het algemeen voor zakelijke en particuliere klanten om klussen van uiteenlopende aard voor hen te verzorgen. Hieronder krijg je globaal een indruk van de mogelijkheden. Schakel ons oplossingsgerichte klusbedrijf dus gerust in voor onder andere werkzaamheden als:

  • Tegelwerk op vloeren en wanden
  • Elektrische installaties en stroompunten aanleggen
  • Kasten en andere meubels monteren
  • Badkamer- en/of keukenrenovatie
  • Tuinaanleg

Heb je andere klussen op de rol staan? Wij helpen je er graag mee.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Bij ons klusbedrijf in Blaricum zijn wij van vele markten thuis. Het loont de moeite om even contact met ons op te nemen om te informeren naar wat wij allemaal voor je kunnen doen. Wij doen het graag voor je! Je kunt ons bellen via 06-57 14 83 83 of mailen naar info@pds-onderhoud.nl.