• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Bussum

Allround klusjesman in Bussum

Zoek je een vakkundig klusbedrijf in Bussum? Dan is PDS Onderhoud het klusbedrijf met de beste en voordeligste klusjesman in Bussum voor je. Wij zijn hét ervaren klusbedrijf dat al vele jaren werkt aan klussen als kleine en grote verbouwingen of renovaties in woningen of kantoorpanden. Daartoe rekenen wij ook tuinaanleg, waarvoor wij veel gevraagd worden. Toch denken de meeste mensen bij het inhuren van een klusjesman in Bussum aan het laten renoveren van een badkamer of een keuken en werkzaamheden als elektricien. Denk dan aan elektriciteit aanleggen en het vernieuwen en installeren van allerlei stroomvoorzieningen en stoppenkasten plaatsen. En bel ons ook gerust voor meubelmontage. Als allround klusbedrijf in Bussum verzorgen wij voor onze opdrachtgevers veelvoorkomende klussen, verbouwingen en divers onderhoudswerk. Bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom ons klusbedrijf in Bussum inschakelen?

De beste klusjesman in Bussum vind je in de gelederen van PDS Onderhoud. Met ons klusbedrijf zit je gebeiteld als het gaat om een nette badkamer verbouwing, keukenrenovatie of meubelmontage. Dat is het voordeel van het slim uitzoeken van ervaren vakmensen met veel ervaring in de kluswereld. Dat is de reden waarom klanten kiezen voor onze bijzondere service en kwaliteit. Bij elke verbouwing of renovatie houden wij voor alle betrokkenen het project overzichtelijk. Daarom heb je altijd contact met één vaste klusjesman in Bussum van ons bedrijf. Wij houden van korte lijnen, goede communicatie en heldere afspraken. Jij ook? Kunnen wij je daarom verder informeren over ons klusbedrijf in Bussum? Bel of mail ons gerust!

<2>Het werk van onze klusjesman

De klusjesman in Bussum van ons bedrijf helpt zowel zakelijke als particuliere klanten met het uitvoeren van hun klussen. Voor een indruk van onze veel voorkomende werkzaamheden zie je onderstaande opsomming. Schakel ons oplossingsgerichte klusbedrijf dus gerust in voor onder andere werkzaamheden als:

  • Tegelwerk op vloeren en wanden
  • Elektrische installaties en stroompunten aanleggen
  • Kasten en andere meubels monteren
  • Badkamer- en/of keukenrenovatie
  • Tuinaanleg

Heb je andere klussen in de planning? Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Bij ons gerenommeerde klusbedrijf in Bussum is elke klusjesman van vele markten thuis. Het loont de moeite om even contact met ons op te nemen om te informeren naar wat wij allemaal voor je kunnen doen. Wij doen het graag voor je! Je kunt ons bellen via 06-57 14 83 83 of mailen naar info@pds-onderhoud.nl.