• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Hilversum

Allround klusjesman voor Hilversum en omgeving

Zoek je een goed klusbedrijf in Hilversum? PDS Onderhoud is de klusjesman, elektricien, monteur, tegelzetter en noem maar op voor Hilversum en omgeving. Wij verzorgen allerhande kleine en middelgrote verbouwingen en restauraties bij particulieren thuis en in kantoorpanden. Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Heb je plannen voor een badkamer- of keukenrenovatie, wil je de elektriciteit laten vernieuwen, heb je meer stopcontacten nodig? Of een nieuwe stoppenkast? Heb je nieuwe meubels gekocht die gemonteerd moeten worden? Of wil je graag een nieuwe tuin laten aanleggen? Kortom: voor alle klussen waar je jouw huis, kantoor of tuin meer kun upgraden, kun je de hulp van onze klusjesman in Hilversum inroepen. Meer informatie nodig? Bel ons direct voor het opstellen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Voordelen van klusbedrijf PDS Onderhoud

Als je ons klusbedrijf in Hilversum inschakelt, heb je de garantie dat al jouw klussen snel gedaan worden. Ons bedrijf zit in de buurt en wij hebben alle benodigde kennis in huis om vrijwel elke klus met succes te klaren. Daarom worden wij ook beschouwd als het beste klusbedrijf in Hilversum. Ook dankzij de zeer goede service en kwaliteit die wij leveren bij elke klus. Hoe doen wij dat? Door bij iedere verbouwing of renovatie te zorgen voor een overzichtelijke uitvoering van de klus en het houden van optimaal contact met de klant. Wij vinden namelijk dat korte lijnen bijdragen aan prima communicatie en heldere afspraken. Dat is voor ons goed en voor jou het allerbest! Wil je meer weten over het inschakelen van ons klusbedrijf in Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op!

Klusjesman in Hilversum

Wij zijn de klusjesman in Hilversum die veel uiteenlopende klussen voor bedrijven en particulieren op een nette manier uitvoert en oplevert. Hieronder zie je aantal soorten klussen opgesomd waarvoor je ons kunt inschakelen. Je kunt onze vakkundige en handige klusjesman inschakelen voor onder andere:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen en vernieuwen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Tuinen aanleggen

Heb je andere soorten klussen in de planning die we hier niet genoemd hebben? Neem dan gerust even contact met ons op. Neem maar aan dat wij ook die klussen voor je kunnen klaren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als klusbedrijf in Hilversum zijn wij van zeer vele markten thuis wat betreft verbouw en renovatie in en om woningen en kantoren. Het loont dus altijd om contact met ons op te nemen en te informeren naar de klussen die we voor je kunnen uitvoeren. Wij doen het met veel plezier! Neem dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.