• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Huizen

Allround klusjesman in Huizen

Voor een vakbekwaam en gunstig geprijsd klusbedrijf in Huizen is PDS Onderhoud de aangewezen partij. Wij zijn namelijk hét ervaren klusbedrijf dat met veel plezier en toewijding elke kleine en grote verbouwing of renovatie in woningen of kantoorpanden uitvoert. Ook tuinaanleg doen wij. In het algemeen denken mensen bij het inhuren van een klusjesman in Huizen aan de renovatie van een badkamer of keuken. Maar je mag hierbij ook denken aan werkzaamheden als nieuwe elektriciteit aanleggen en het vernieuwen en installeren van stroomvoorzieningen en stoppenkasten. En pak gerust ook de telefoon als er nieuwe meubels in elkaar gezet moeten worden. Als allround klusbedrijf in Huizen verzorgen wij voor iedereen de meest voorkomende klussen, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden. Bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom ons klusbedrijf in Huizen inschakelen?

De beste klusjesman in Huizen vind je bij PDS Onderhoud. Daarmee kies je voor de garantie op een zorgvuldig uitgevoerde badkamer verbouwing, keukenrenovatie of meubelmontage. Dat is het voordeel van kiezen voor een ervaren vakman met veel verstand van zaken. Onze klanten weten dat. Dat is de reden waarom zij altijd kiezen voor onze service en kwaliteit. Een verbouwing of renovatie in een huis of bedrijf houden wij voor alle betrokkenen zo overzichtelijk mogelijk. Daarom heb je bij elke klus contact met één vaste klusjesman in Huizen. Wij houden van korte lijnen om goede communicatie en heldere afspraken te bewerkstelligen. Dat werkt het best als het gaat om advies en uitvoering van de klussen. Kunnen wij je verder informeren over ons klusbedrijf in Huizen? Bel of mail ons gerust!

Werkzaamheden van de klusjesman

De klusjesman in Huizen van ons bedrijf helpt zowel bedrijven als particulieren met klussen in en om hun pand. Hieronder zie je een aantal van onze vaak voorkomende werkzaamheden op een rijtje. Schakel dus gerust ons oplossingsgerichte klusbedrijf in voor onder werkzaamheden als:

  • Tegelwerk op vloeren en wanden
  • Elektrische installaties en stroompunten aanleggen
  • Kasten en andere meubels monteren
  • Badkamer- en/of keukenrenovatie
  • Tuinaanleg

Wil je andere klussen bij ons neerleggen? Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Bij ons gerenommeerd klusbedrijf in Huizen is elke klusjesman uiteraard van vele markten thuis. Het loont de moeite om even contact met ons op te nemen om te informeren naar wat wij allemaal voor je kunnen doen. Wij doen het graag voor je! Je kunt ons bellen via 06-57 14 83 83 of mailen naar info@pds-onderhoud.nl.