• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Muiden

Allround klusjesman in Muiden

Zoek je een vakkundig en voordelig klusbedrijf in Muiden? Schakel dan PDS Onderhoud in. Wij zijn het klusbedrijf bij jou in de buurt dat met veel plezier en toewijding een kleine of grotere verbouwing of renovatie in jouw woning of kantoorpand voor je uitvoert. En wil je de tuin laten opknappen of een nieuwe tuin laten aanleggen? Ook daar kun je dé klusjesman in Muiden voor bellen. Wat kunnen wij onder andere voor je doen? Wat dacht je van een badkamer- of keukenrenovatie. Is er nieuwe elektriciteit in het pand nodig? Het aanleggen en installeren van elektriciteit en een stoppenkast is een fluitje van een cent voor ons. Moeten er nieuwe meubels in elkaar gezet worden? Ook dat doen we graag voor je. Kortom: wij zijn echt een allround klusbedrijf dat in Muiden veel voorkomende verbouwingen voor je uitvoert. Meer weten? Bel ons direct voor het opstellen van een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom PDS Onderhoud in Muiden inschakelen?

PDS Onderhoud is hét klusbedrijf in Muiden voor al jouw klussen in en rond jouw woning of bedrijfspand. Je weet dan zeker dat de badkamer verbouwing, keukenrenovatie of meubel montage wordt uitgevoerd door een klusjesman in Muiden met veel ervaring en verstand van zaken. Onze klanten kiezen voor de zeer goede service en kwaliteit die wij altijd bieden. Wij zorgen er altijd voor dat een verbouwing of renovatie voor iedereen overzichtelijk is en blijft. Daarom heb je bij de klussen die we voor je uitvoeren te maken met één klusjesman die ook jouw contactpersoon is. Met korte lijnen bevorderen we goede communicatie en heldere afspraken. Wij regelen bij elk project graag alles voor je: van advies tot realisatie. Meer weten over ons klusbedrijf in Muiden? Neem gerust contact met ons op!

Onze klusjesman inschakelen

Als klusjesman in Muiden verzorgen wij klussen voor zowel bedrijven als particulieren. Hieronder zie je een aantal van onze veel voorkomende werkzaamheden op een rij. Schakel ons handige en oplossingsgerichte klusbedrijf in voor bijvoorbeeld:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Aanleggen van tuinen

Wil je andere klussen laten uitvoeren? Laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Bij ons gerenommeerd klusbedrijf in Muiden is elke klusjesman uiteraard van vele markten thuis. Het loont altijd om even met ons in contact te treden om te informeren of je de klus die bij je gedaan moet worden voordelig aan ons kunt overlaten. Wij doen het graag voor je! Neem dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.