• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Naarden

Allround klusjesman in Naarden

Wie op zoek is naar een vakbekwaam en gunstig geprijsd klusbedrijf in Naarden, komt al snel bij PDS Onderhoud terecht. Wij zijn namelijk hét klusbedrijf dat met veel plezier en toewijding elke kleine en grote verbouwing of renovatie in woningen of kantoorpanden uitvoert. En moet de tuin opgeknapt worden? Voor het aanleggen van tuinen kun je ons ook bellen. Toch denken mensen bij het inhuren van een klusjesman in Naarden meestal aan een badkamer- of keukenrenovatie. Is er nieuwe elektriciteit in het pand nodig? Voor het aanleggen, vernieuwen en installeren van stroomvoorzieningen en stoppenkasten zijn wij de meest voordelige partij. Oja, moeten er nieuwe meubels in elkaar gezet worden? Dat doen we ook graag voor je. Als allround klusbedrijf in Naarden verzorgen wij voor iedereen de meest voorkomende verbouwingen. Bel ons direct voor het opstellen van een geheel vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Waarom ons klusbedrijf in Naarden inschakelen?

De beste klusjesman in Naarden voor al de klussen in en rond jouw woning of bedrijfspand vind je bij PDS Onderhoud. Daarmee ben je verzekerd van een perfecte badkamer verbouwing, keukenrenovatie of meubel montage door een vakman met veel ervaring en verstand van zaken. Onze klanten weten dat en zij kiezen daarom keer op keer voor de goede service en kwaliteit die wij bieden. Een verbouwing of renovatie maken en houden wij voor iedereen overzichtelijk. Voor iedere klus die wij uitvoeren, heb je dan ook te maken met één klusjesman in Naarden als contactpersoon. Korte lijnen bevorderen namelijk goede communicatie en heldere afspraken. Wij regelen bij elk project graag alles voor je: van het advies tot aan de realisatie. Meer weten over ons klusbedrijf in Naarden? Neem gerust contact met ons op!

Onze klusjesman inschakelen

Als klusjesman in Naarden helpen wij zowel bedrijven als particulieren met hun klussen in en om het pand. Een aantal van de veel voorkomende werkzaamheden die wij doen, hebben we hieronder op een rijtje gezet. Schakel ons zeer handige en oplossingsgerichte klusbedrijf in voor onder andere:

  • Tegelwerk op vloeren en wanden
  • Elektrische installaties en stroompunten aanleggen
  • Kasten en andere meubels monteren
  • Badkamer- en/of keukenrenovatie
  • Tuinaanleg

Wil je andere klussen door ons laten uitvoeren? Laat ons weten wat we voor je kunnen doen.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Bij ons gerenommeerd klusbedrijf in Naarden is elke klusjesman uiteraard van vele markten thuis. Het loont de moeite om even contact met ons op te nemen om te informeren naar wat wij allemaal voor je kunnen doen. Wij doen het graag voor je! Je kunt ons bellen via 06-57 14 83 83 of mailen naar info@pds-onderhoud.nl.