• Persoonlijk contact
  • Flexibel in mogelijkheden
  • Maatwerk

Klusbedrijf Weesp

Dé allround klusjesman voor Weesp en omgeving

Ben je aan het speuren naar een goed en betrouwbaar klusbedrijf in Weesp? PDS Onderhoud is het klusbedrijf dat je zoekt. Wij verzorgen kleine en middelgrote verbouwingen of restauraties bij particulieren en bedrijven in woningen en bedrijfspanden. Waar kunnen we je mee helpen? Wil je jouw badkamer of keuken laten renoveren of moet de elektriciteit vernieuwd worden met meer stroompunten? Heb je een nieuwe stoppenkast nodig? Heb je nieuwe meubels die in elkaar gezet moeten worden? Zelfs een compleet nieuwe tuin aanleggen is aan ons wel toevertrouwd. Met andere woorden: voor alles waar jouw huis en tuin beter van worden, kun je onze klusjesman in Weesp inschakelen. Meer weten? Bel ons direct voor het opstellen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Voordelen van klusbedrijf PDS Onderhoud

Het voordeel van een klusbedrijf in Weesp inschakelen is dat de klussen die je hebt staan snel worden uitgevoerd. PDS Onderhoud is natuurlijk in de buurt gevestigd en heeft alle kennis die nodig is voor de meest uiteenlopende klussen allemaal in huis. Wij zijn niet voor niets hét klusbedrijf in Weesp dat een zeer goede service en kwaliteit levert. Dat is wat onze klanten enorm waarderen!. Waar blijkt dat uit? Wij streven bij elke verbouwing of renovatie naar een overzichtelijke uitvoering en optimaal contact met de klant. Korte lijnen zorgen hierbij altijd voor goede communicatie en heldere afspraken. En zo zijn wij op ons best, vanaf het eerste contact over de offerte en het advies tot aan de uiteindelijke realisatie van de klus. Meer weten over ons klusbedrijf in Weesp? Neem dan gerust contact met ons op!

Klusjesman in Weesp

Als klusjesman in Weesp verzorgen wij veel uiteenlopende klussen voor bedrijven en particulieren. Voor een indruk van de klussen waarvoor je ons kunt inschakelen, zie je hieronder een rijtje van de mogelijkheden. Je kunt onze vakkundige en handige klusjesman inschakelen voor onder andere:

  • Tegelwerk
  • Elektrische installaties aanleggen en vernieuwen
  • Keukens en meubels monteren
  • Badkamer- en keukenrenovatie
  • Tuinen aanleggen

Heb je andere soorten klussen op het oog? Neem dan contact met ons op. Neem maar aan dat wij ook die klussen voor je kunnen klaren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als klusbedrijf in Weesp zijn wij van zeer vele markten thuis in verbouw en renovatie in woning en kantoor. Het loont dus altijd om contact met ons op te nemen en te informeren naar de klussen die we voor je kunnen uitvoeren. Wij doen het met veel plezier! Neem dus even contact met ons op via 06-57 14 83 83 of mail naar info@pds-onderhoud.nl.